Kontrolpanel
Webmail
Webhotel

Hvad er en hjemmeside ?
Få din egen hjemmeside på webhotel


Hjemmeside - hvad er det ?

Din hjemmeside er din plads på internettet. Denne plads kan du bruge til præcist det du har lyst til: Du kan fortælle om dig selv, vise et produkt, - ja lige hvad du har lyst til. Din hjemmeside skal ligge på et domæne, som et et navn du selv bestemmer. Når du har fundet et domænenavn, kan det blive dit hvis det er ledigt. En hjemmeside består af nogle sider, som er fysiske filer på et webhotel. Udover plads til filer består et webhotel af et eller flere domæner med tilhørende email adresse, og en række værktøjer til at lave hjemmesider i.


Hvordan laver jeg en Hjemmeside ?

Generelt er der 2 måder at lave en hjemmeside på:

- 1) Programmering: Du kan vælge at programmer din hjemmeside i HTML, ASP /.Net eller PHP. Hvis du ønsker at programmere i ASP /.Net er det her vigtigt at du vælger et windows webhotel. Du kan altid skifte mellem windows eller unix webhotel senere.


- 2) Hjemmesideprogram: Du kan også lave din hjemmeside i den websitebuilder, som følger med dit webhotel. Men ønsker du mere advancerede løsninger kan du også vælge at lave den i programmer til dette f.eks. WordPress, Joomla eller noget helt andet. De mest populære programmer til at lave hjemmesider i kan du installere med blot 1 klik via vores vores "Easy Install Tool".Email Adresser

En Email-adresse kan du frit vælge efter behov. Hvis du hedder hans og dit domæne hedder hansen.dk, kunne din Email-adresse være hans@hansen.dk.

Du kan frit oprette lige så mange Email-adresser, som du måtte have behov for.Copyright 2015 Talk active ApS
Information  |  Betingelser  |  FAQ  |  Kontakt  |  Sitemap